Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

Arriba la Beata al municipi mallorquí de Santa Margalida

La Beata 2016 arriba al municipi mallorquí de Santa Margalida, i ho fa precedida i acompanyada de la Festa des Batre. Unes festes aquestes en les quals destaca la seva destacadíssima processó, un dia ben marcat a l'agenda de tots els margalidans i margalidanes.

Des de dimecres 24 d'agost i fins passada la Beata, trobareu a Santa Margalida activitats per a tots els gustos i edats, com són ballades, gimcanes, microteatre, torneig d'escacs dins la V Diada Cultural (30 d'agost, que també inclou Nit de Música, Poesia i Vi), etcètera.

Dissabte 27 d'agost té lloc la Festa des Batre, des de les 15.00 h a la plaça de la Vila, des d'on es partirà a s'hort d'en Degollat, ben acompanyats pels Xeremiers i Flabiolers de la Vila. A les 19.00 h comença la Festa Pagesa i a les 21.00 h es retornarà a la plaça, on es celebrarà el Sopar del Margaritense.

I una cosa rera l'altra, amb molt de goig i diversió, fins arribar a La Beata, enguany representada per na Catalina Font Nadal, que serà la més fotografiada diumenge 4 de setembre. Des de les 10.00 h i fins a les 21.00 h, quan sortirà "la processó més típica de Mallorca", podreu veure un bon grapat d'activitats tradicionals, com el cercavila o la pujada de carrosses a l'església.

Perquè, com molt bé diuen el batle de Santa Margalida, Martí Àngel Torres, i el regidor de Festes, Joan Quetglas, aquestes festes "són les que aprenem a estimar de petits i les que esperam cada any. Unes festes i una processó fetes de records i vivències compartits, de coses tan simples i entranyables com el renou dels picarols i de les gerres que es trenquen durant la processó".

Actualizado: 14 de marzo de 2022 , ,

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram