Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

Diabéticas Aceleradas estaran dotze hores seguides exposades a un mostrador de El Corte Inglés d’Avingudes

,

Les Germanes Nicolaus Oliver, Maria Mateva, Maria Tot Sol i Maria del Calvari, els personatges de la darrera obra de la companyia teatral mallorquina Diabéticas Aceleradas, “Gran Buffet”, s’instal·laran el proper dimarts 27 de setembre, de  les 09.30 del dematí a les  21.30 del vespre, a un dels mostradorsdel centre comercial que dóna a les avingudes de Palma.

Allà faran el què fan un dia qualsevol de la seva vida a ca seva: berenar, fer es cafetet, prendre tot el pastillòrum: per sa tensió, es coresterol, sa sang espessa, sa sucre, es lumbago...; canviar-se de roba, prendre el vermut, escoltar la ràdio, jugar a parxís, mirar la tele, cosir, fulletjarels diaris, comentar les revistes del cor, fer-se les piules, netejar la casa, comanar menjar perquè no van de cuinar, fer una becadeta, etc, etc...

A l’exterior de l’edifici, hi haurà mentre duri la prova, un foto-call per a tothom que es vulgui fotografiar amb una d’elles o amb les tres o amb dues.

També tenen confirmat, ara per ara, rebre a ca seva provisional les seves amistats:

10.00Catalina Cirer, ex moltes de coses

11.00 Paquita Tomàs, gran cuinera i gran senyora

12.30 Victòria Maldi, vocalista i presentadora de televisió

11.30 Antoni Noguera, primer Tinent Batle de Ciutat

(16.00 Pausa per fer un cigarret i anar a pixar)

17.00 Vivian Caoba, gran vedette

18.00 Agustín, El Casta, l’humor més autèntic

19.00 José Hila, batle de Palma

A qualque moment, també està prevista la visita de KoldoRoyo, cuiner i food-trucker; Miquel Ensenyat, president del Consell Insular de Mallorca; i, pot ser, Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears i qualcú més.

Tot esperant batre aquest rècord històric.

Actualizado: 23 de septiembre de 2016 , ,

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram