Deportes
Tiempo de lectura: 1 minuto

Santa Eulàlia no resisteix EMAYA

Santa Eulàlia, joia del gòtic religiós català, ha resistit 781 anys intacta. Ha sobreviscut a guerres, revolucions, bombardejos i terratrèmols... però no ha pogut amb els camions d' EMAYA. Llàstima que l' Ajuntament de Palma no hagués col·locat els contenidors al costat del monument de Sa Feixina, enlloc d'aferrats a una històrica meravella arquitectònica gòtica; per ventura així s'haurien carregat a un símbol fàlic feixista i no s'hauria danyat un tresor arquitectònic. Llàstima també que ARCA PATRIMONI no recorregués administrativament al Consell de Mallorca la decisió de l'Ajuntament de col·locar els contenidors aferrats amb l'església de Santa Eulàlia. Llàstima, per últim, que els tècnics del Consell de Mallorca no vessin el desastre dels contenidors de Santa Eulàlia quan anaven de camí a la seu de Palau Reial a fer els informes per protegir Sa Feixina...

Actualizado: 14 de marzo de 2022 , , ,

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram