Deportes
Tiempo de lectura: 1 minuto

Grouchomarxistes

La URSS reconeixia a la seva Constitució el dret d'autodeterminació dels pobles (Any 1936; art. 17); i va acabar invadint amb els seu imperialisme fins i tot Txecoslovàquia (1968).

Podemos defensa el dret d'autodeterminació de les nacions que integren l'Estat espanyol al seu programa i estatuts (2015), i ara s'oposa a què l'exerceixi Catalunya (2017). Zapatero va dir que respectaria la voluntat del poble de Catalunya expressada en el seu Estatut d'Autonomia dient "Apoyaré el Estatuto que salga del Parlamento de Catalunya" (míting del PSC a Barcelona dia 13 d'octubre de 2003) i el va acabar "cepillando bien cepillado" a n'aquell mateix Estatut, en paraules d'Alfonso Guerra (6 de maig de 2006).

La política es construeix sobre la hipocresia, i la "nova política" ho està fent especialment. N'hi havia que acusaven a Podemos de ser un partit marxista, i ho és; però està demostrant a diari ser un partit seguidor del marxisme den Groucho enlloc del den Karl. I com solia dir el gran Groucho i ara aplica a diari Pablo Iglesias: ""There's my principles; but if you don't like them -- I can change them!". La darrera mostra del grouchomarxisme podemita és la seva "ofensiva" per intentar impedir que el poble de Catalunya pugui votar per decidir lliurament el seu futur. I en continuarem veient més, sens dubte!

Actualizado: 14 de marzo de 2022 ,

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram