Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

P.G. Moll: Dimitirà si el PP li dóna carabasses?

Després d'uns mesos convulsos a l'Ajuntament des Migjorn, començam el nou curs amb canvis en la composició dels Grups Municipals. Per una banda, el Grup Socialista estarà composat per 4 regidors (Ana Britt, Salvador, Pere i Magdalena); el Grup del Partit Popular, pels 3 mateixos regidors (Ramón, Miguel i Manuel); i, per acabar, el nou grup No-Adscrit, tindrà dos membres (Pedro Gaspar i Enrique Berlinghieri).

Des del Grup Socialista, volem explicar als veïns què hem fet les darreres setmanes i quines són les nostres intencions de present i de futur. Després de la dimissió de tres dels nostres companys, els participants en llista socialista ens hem anat reunint en assemblea per veure de recompondre el nostre Grup Polític dins l'Ajuntament.

Així, també van ser convocats aquells que a l'hivern havien signat a favor del Batle, però que, a l'hora de la veritat, li han negat el suport i han renunciat a ser regidores i regidors (Ague, Sergi, Lina, Milusca i Miguel). La majoria van explicar personalment davant l'Assemblea els seus motius i les seves raons per dir No; finalment, de tota la nostra candidatura, els dos companys que han acceptat la responsabilitat de ser regidor i regidora són persones que ens han donat els seu estaló en tot moment; també durant les setmanes més dures de la crisi.

El que tenim en comú els quatre regidors del Grup Municipal Socialista és el ferm compromís amb el projecte i valors socialistes. D'ara en endavant, farem una oposició responsable a un batle que ha traït aquests valors i els nostres principis; un batle, acompanyat d'un trànsfuga que el recolza des de la distància.

Cara al futur, aquests dos anys farem una oposició constructiva que haurà de servir per accelerar aquells projectes positius i necessaris pel municipi, d'acord amb el nostre programa electoral. Ara que tenim l'experiència d'haver compartit Govern amb aquest batle, sabem que hem de vigilar de prop les seves accions i omissions; demanar la informació per fer el seguiment dels principals expedients; i evitar -en la mesura que ens sigui possible- que segueixi fent les coses d'aquesta manera tan poc ètica dels darrers temps.

Avui per avui, de cada vegada més poca gent es sorprèn de la seva forma tan peculiar d'entendre el servei públic (primer jo; després jo; els altres, només si, de pas, ve bé...) hagi provocat que, només amb la primera meitat del mandat municipal, 17 de les 19 persones que l'acompanyàvem hàgim dimitit; hagin rebutjat fer feina al seu costat; o no hàgim volgut compartir Grup Municipal amb ell. En resum, tots hem perdut la confiança en el batle, per motius ja prou clars i sabuts.

Per acabar, demanam al batle si tindrà la dignitat de dimitir i anar-se'n a casa, en el cas que els regidors del partit popular li donin carabasses i no vulguin assumir àrees de gestió.

 

**Carta signada per tota l'Assemblea Local PSOE-Migjorn

 

Actualizado: 14 de marzo de 2022

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram