Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

El mal costum

Tinc el mal costum de no voler abocar la meva opinió en públic. Procur guardar gelosament les meves idees pels qui em coneixen… La crua realitat política dels últims temps (i no estic parlant precisament de mesos) unida a la meva professió m'han fet avorrir la classe política. He de reconèixer però, que tot i el fàstic que m’està produint, continuu creient en la necessitat imperiosa d’allò de “fer política” des del compromís autèntic envers els ciutadans.

A més (i he de dir, que sortosament), més d’una vegada en les distàncies curtes amb algun polític de torn m’he sorprès gratament. N’hi ha que són persones “normals” que també tenen mals costums imprescindibles per a poder conviure (o sobreviure) en una societat com la nostra. L’esperança no està perduda. I allò que avui m’ho ha confirmat no és altra cosa que una informació que ha passat molt desapercebuda però que jo diria que hauria de copsar les portades de tots els diaris, fins i tot nacionals. A veure si així més d’un, i una, prenen exemple (que falta els fa!).

Enmig de referèndums, fiscalies, mesures cautelars, pressuposts i altres herbes s’hi amaga el titular del dia: “La batlessa d’Andratx obre expedient al seu espòs per obres il·legals”. Fantàstic! Sense entrar en detalls i sense conèixer personalment a la senyora Katia Rouarch (batlessa d’Andratx) no puc més que treure’m el capell. Desconec si aplica les esmentades mesures sancionadores perquè no li queda més remei, perquè l’obliguen o perquè és una SENYORA així, en majúscules. Sigui com sigui, la qüestió és que ho fa. Quin mal costum, senyora Rouarch! Està deixant en evidència a molts que ja han passat per llocs semblants i possiblement a molts que passaran.

Quin mal costum això de ser íntegres, amb principis i respectar el càrrec que s’està ocupant costi el que costi. Quin mal costum!

Per més Rouarchs a les nostres administracions, ja!

Actualizado: 14 de marzo de 2022 ,

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram