Deportes
Tiempo de lectura: 3 minutos

Sí, hi ha adoctrinament

Des del moment que t’emboliques en una bandera, hi ha adoctrinament. Des del moment que professes una religió, hi ha adoctrinament. Des del moment en que l’educació s’institucionalitza, hi ha adoctrinament. Des del moment que penses que les coses són inamovibles i immutables, hi ha adoctrinament. Quan ensenyes als teus fills, adoctrines. Adoctrines quan aportes valors acceptats dins la pròpia societat, tot i que en altres societats aquests valors que aportes puguin no esser contemplats o siguin mal vistos. Adoctrines quan davant la corrupció, mires cap a una altra banda. Educam i, per tant, adoctrinam en tot moment. I els polítics són una imatge a seguir per la població, per la seva condició de líders i mirall que la societat els ha donat. I ells haurien de tenir la RESPONSABILITAT de ser els primers en donar exemple.

Donam molta importància darrerament en aquesta paraula. I l’empram quan mos convé. Adoctrinam contínuament. Avui mateix sortia una noticia en la que els estudiants de les Illes Balears són, de llarg, els que abandonen els estudis en una edat més prematura en tot l’estat espanyol. Això vol dir que no acaben ni la ESO! I això, senyors de Ciudadanos y PP també és adoctrinar. Quan una persona no veu la necessitat de finalitzar la seva formació perquè no li veu una utilitat al fet de educar-se per al seu futur, és la ruïna del país. I és que al final es tracta d’això, del FUTUR dels joves, de la nostra societat i del nostre poble. Vostès també són responsables del nostre futur, hi pensin, per favor.

Aquest és el vertader rerefons d’aquest octubre i novembre que estam vivint i que ens queda per viure. Va d’això, de FUTUR. Ni de democràcia, ni de dictadura, ni de banderes, ni d’empresonaments, ni d’exili, ni de policies i porres, ni de manifestacions, va del FUTUR que volem per a nosaltres. De què volem deixar com a llegat als nostres infants i joves. De quins valors els volem aportar, de quina educació, de quin país els volem donar. I això és el que el poble vol decidir: el seu futur.

Si vostès, senyors de la política, deixessin el seu lloc a la tribuna del hooliganisme i es decidissin per baixar al camp a jugar el partit (per a utilitzar un símil que vostès puguin comprendre), les coses de segur que canviarien a millor per a la nostra societat. Una societat EDUCADA en valors, en ètica, en honradesa, cosa que ara mateix manca per la seva absència en els nostres polítics i per extensió a la nostra societat. Encara que per a vostès, segur, que les coses no anirien a millor perquè més d’un hauria de perdre la seva cadira.

Cal una reflexió profunda en la forma en què enviam missatges a la nostra societat. Quin missatge estam donant quan posam en dubte l’educació que nosaltres mateixos hem acordat? Quin missatge estam donant amb tanta corrupció? Vostès són i han de ser l’exemple a seguir per part de tots els ciutadans. De manera contrària, la població està orfe de valors. Ara mateix, molta gent se sent orfe de pàtria, per això cerca noves o antigues pàtries on aferrar-se.

Actualizado: 14 de marzo de 2022

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram