Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

Éxito rotundo del II Torneo Mujer, Arco y Salud

,

El passat dissabte dia 9 de juliol la Delegació de Tir amb arc de Menorca, juntament amb el projecte ONA del Servei d’Esports del Consell Insular, va organitzar el II Torneig Dona, Arc i Salut. La competició va tenir lloc al Camp de Futbol Ses Arenes de Fornells amb una participació total de 15 esportistes dels Clubs de Tir amb Arc de Maó i Ciutadella, així com també, del projecte Arkus del Club Tramuntana de Mallorca.

La competició, que va comptar amb tota la disposició i el desenvolupament d'una competició oficial, es va dividir en dues categories: Iniciació (per a les iniciades en el passat programa) i Continuació (per a les practicants de programes anteriors). Totes les esportistes van llençar sobre la distància de 18 metres. Les més veteranes van disparar sobre una diana de 80 centímetres i les més noves sobre una diana de 122 centímetres. La competició va consistir en una ronda prèvia de 30 fletxes i després eliminatòries una contra una. A aquesta fase eliminatòria accedien les quatre primeres classificades de cada categoria.

A la ronda prèvia, les quatre primeres classificades van ser:

INICIACIÓ:

1a: Maria Novell Grau amb 248 punts.
2a: Sonia Mestres Just amb 224 punts.
3a: Teresa Company Juanico amb 220 punts.
4a: Alicia Pineda Mateo amb 210 punts.

CONTINUACIÓ:

1a: Rosario Fernández Navarro amb 253 punts.
2a: Ana Maria Llabres Sintes amb 252 punts.
3a: Maria Fernández Navarro amb 251 punts.
4a: Anna Gallofré Delapuente amb 245 punts.

Posteriorment, es van dur a terme les rondes eliminatòries on es van enfrontar a semifinals la primera contra la quarta classificada per un costat del quadre, i la segona i tercera classificada per l'altra part del quadre. Així doncs, les guanyadores de la fase de semifinals, en categoria Iniciació, van ser Teresa Company i Alicia Pineda. Per la seva banda, a la categoria Continuació, les dues arqueres que es van trobar a la final van ser Rosario Fernández i Ana María Llabres.

La final de la categoria Iniciació es va saldar amb victòria per a Alicia Pineda per un resultat de 6 a 2 davant de Teresa Juanico. D’altra banda, la final de la categoria Continuació, va arribar a l'últim set amb empat per a les dues esportistes decantant-se, finalment, a favor de Rosario Fernández amb un total de 6 a 4 punts davant d'Ana María Llabres.

A la finalització de l'esdeveniment, es van lliurar trofeus per a les primeres classificades de cada categoria, així com diplomes per a totes les participants. Un cop conclosa la competició, les participants i acompanyants van participar d'un sopar de germanor que va congregar 30 persones.

Actualizado: 12 de julio de 2022

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram